Rafa Lluch (Joves Socialistes)

1.- Què és l’educació?
És la principal ferramenta per obtenir la igualtat entre tots, i que ens fa creixer com a persones amb valors i coneixements. Aquesta ferramenta ajuda a millorar la societat mijançant l’ensenyament de les persones fent així que aquestes puguen millorar la sanitat, la mateixa educació i transformar la societat.

2.-Amb el 25 % dels menors baix el llindar de la pobresa, creus que aquesta garantida la igualtat d’oportunitats?
No, la igualtat d’oportunitats que hi havia al pais l’està destruint el PP amb la seua politica conservadora i això s’esta demostrant amb la LOMQE, una llei segregadora que preten enfonsar als alumnes amb menys recursos econòmics mitjançant retallades en beques o dificultant l’accés a la universitat. Seguint amb aquesta política és fa impossible una igualtat d’oportunitats que el PSOE va aconseguir.

3.-Quin futur tenen els joves?
Als joves ens espera un futur pobre, amb dificultats per trobar la feina que volem. A molts joves ens espera l’estranger per culpa de la poca aposta que es te per els joves a aquest pais. Si la política juvenil segueix el mateix camí, molts joves universitaris estaran destinats a ser la mà d’obra d’altres paissos.

4.-L’educació ha de ser pública? Privada? O mixta?
Ha de ser de lliure elecció, això si per a nosaltres l’Estat tindria que sufragar soles l’educació pública, per a que aquesta puga ser de qualitat i que tot el mon que vuiga accedir a ella no tinga cap problema.

5.-Educació a Algemesí: fenomen migratori/ètnic a les escoles del nostre poble. Què n’opines?
És obvi que hi ha un filtre que fa que els fills de minories ètniques i d’estrangers acaben anant massivament a l’escola pública quan, per llei, el repartiment hauria de ser equitatiu. El filtre és econòmic, els col•legis concertats cobren una quota que disuadeix aquestes families de portar allí els seus fills quan la llei deixa taxativament clar que cap col•legi concertat pot obligar les families a efectuar cap pagament.

Una resposta a Rafa Lluch (Joves Socialistes)

  1. guapo ha dit:

    És hora de que ens llevem les mascares partidistes i anem en la veritat per davant. Algú ho fa? Hay alguiem ahí?

Deixa un comentari