Debat Mitjans de Comunicació

JOVES SOCIALISTES ALGEMESÍ

En primer lloc, volem destacar que Rafa Xambó com Elena Buil han portat en tot temps el tempo del debat en idees i en un anàlisi prou profund de la realitat dels mitjans de comunicació públics i privats front a un Adrián Palmero perdut en tot moment del debat carent de raó i d’arguments. El membre de LVA va estar desaparegut.

Des de Joves Socialistes d’Algemesí, el model a seguir és el treball fet a Televisió Espanyola durant l’anterior Govern Socialista que compta amb l’aprovació dels ciutadans amb una informació de qualitat, objectiva i plural al servei dels ciutadans i de les ciutadanes i incisiva a les entrevistes. Hi havia un control més dels professionals on els socialistes varen blindar per a garantir això i el PP s’ho ha carregat, perquè no combrega amb els valors que estava inspirada abans. Al mateix temps, reivindiquem un nou model per a Canal 9 pública, més independent, més plural, de més qualitat i en valencià més que mai després d’anys de censura ordenades pels Consellers, entre elles, els casos de corrupció valencià del PP com la no cobertura de les víctimes del Metro durant la visita del Papa a València. Actualment, RTVV és un autèntic femer com digué Xambó on per desgràcia els plats trencats de la irresponsabilitat ho estan pagant el 75% dels professionals de la plantilla que seran acomiadats i els ciutadans de la nostra butxaca pel forat de la mala gestió del PP al País Valencià. És urgent obrir a noves idees per recuperar el prestigi de la nostra televisió, la dels tots els valencians sense excepcions. Condemnem que la Generalitat deixés fóra projectes atractius valencians a la TDT com és InfoTV i les donés als amics de “Gürtel” com a Uribarri.

El Berca ha de ser la expressió de la realitat ciutadana tant en allò positiu com negatiu i, a més, ha de ser un mitjà ciutadà i del poble diga el que diga Adrián Palmero. Per això, és imprescindible la reunió del Consell de Comunicació municipal, que mai s´ha convocat en quasi dos anys, per a garantir la millor informació als veïns i a les veïnes d’Algemesí d’una manera plural, objectiva, més en valencià i oberta. El que trobem és que està maniatada pel Govern del PP a la seua imatge i semblança on venen informacions no s’ajusten a la realitat com és el cas del pàrquing del Mercat. És imprescindible crear el Col.legi de Periodistes per dignificar-los els del nostre país i de la nostra terra. Per últim, volem donar l’enhorabona a la Plataforma que ha millorat el format. La societat necessita una major dieta mediterrània i valenciana: plural, variada, de tots els colors i sabors que represente el poble valencià i d’Algemesí.

Deixa un comentari