Marta Trenzano (PSPV-PSOE)

QUAN LES SIGLES ET MARQUEN

Què és necessari per a ser un bon polític? Decència en el sentit de persona honesta, que treballa per la gent i amb sensibilitat social. També intel·ligència, ha de ser una persona culta i formada. Altra qualitat és la de no ser ingènua. I ací és on peca la gent decent i intel·ligent del PSOE, com Marta Trenzano o Pau Montalvà, que es pensen que el seu partit és un partit decent.

Deia Marta a l’ Spot promocional que la desigualtat ha augmentat a Espanya. I tant! Però també ha ocorregut per les polítiques del PSOE, com baixar Joves EU logoels impostos als rics quan Espanya tenia superàvit, eliminar l’impost del patrimoni, no tocar l’impost per a bens de luxe però en canvi si pujar l’IVA… Quan va esclatar la crisi van fer retallades brutals en les polítiques d’ajudes, i sobretot als drets dels treballadors amb la reforma laboral del 2011. Tampoc es va fer res per aturar els desnonaments, és més, Carmen Chacón va legislar per a accelerar els jutjats en aquests tràmits perquè “en España hay mucho moroso”.

El PSOE també va reformar la Constitució junt al PP per a anteposar el pagament del deute il·legítim als bancs abans que els drets socials de la ciutadania. A més, veient com els  ex-ministres del PSOE i del PP acaben en grans empreses que ells mateixa privatitzen, és fàcil entendre perquè el PSOE no ha legislat en contra d’aquesta porta giratòria, confirmant així que és un partit de la casta política i que ha governat per als rics i per a ells mateixa.  La prova és que al 2011 la desigualtat social estava a nivells de 1947. Com volen fer creure que van a governar per a la majoria social i no per als seus propis interessos? Tant PP com PSOE han aconseguit a través d’aquestes pràctiques que el fet de defensar els Drets Humans  s’haja convertit en un acte revolucionari i això és el que nosaltres defenem cada dia.

A escala local, el PSOE pot fer coses positives, però normalment es queda molt curt. Sol pecar de defectes que també té el PP, com demanar coses a l’oposició però al govern callar-se, encara que les formes no són les mateixes. Per a  nosaltres un partit que HA MENTIT a la ciutadania, que és CORRUPTE i que LEGISLA PER ALS RICS no pot i no deu governar el nostre poble.

4 respostes a Marta Trenzano (PSPV-PSOE)

 1. Bernat ha dit:

  Molt be! Preparant el terreny para el tripartirt.

 2. Paula ha dit:

  Bernat, i si governaren Més Algemesí i EU i el PP i PSOE en l’oposició?

 3. Blanca Torres ha dit:

  Prefiero no hablar de la pinza porque probablemente no habriais nacido. Mucha tela! Pero limitándome al presente, os dejo este enlace que resulta bastante ilustrativo. Probablemente PSOE e IU formarán gobierno en Algemesí; en el País Valencià… No somos los socialistas vuestros enemigos, mirad hacia Compromís, que si bien podemos ser un vivero de votos, quienes realmente os hacen daño son esa escisión de escisiones de cocktail de no sé qué… Sois ingénuos vosotros por creer que vuestro partido está libre de pactos con el PP tal y como sucede en Extremadura y Andalicía? A ver si somos capaces de sumar cordura por un proyecto progresista porque, de nuestros enfrentamiento quien gana es el PP y, a la postre, quien pierde, los ciudadanos.
  http://www.elplural.com/2011/06/11/izquierda-unida-sienta-al-pp-en-23-alcaldias/

  • German ha dit:

   Pacto del PP con IU en Andalucía y Extremadura? De verdad? Dónde? Que yo sepa en Andalucía gobierna PSOE e IU y en Extremadura solamente el PP.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s