Debat Mercat

EL PP DEU PENSAR QUE QUI PERD ELS ORIGENS PERD LA IDENTITAT

Aquesta deu ser l’unica raó per la qual l’actual equip de govern del PP s’ha encabotinat a construir un edifici per a ubicar el Mercat, coste el que coste i malgrat l’opinió en contra de la majoria de ciutadans i de tota l’oposició.

En política és fonamental conéixer i saber valorar quin és l’estat anímic de la gent per a poder incidir en ell de manera positiva. Al PP l’estat anímic de la gent li importa un rave, ho demostra al govern de l’Estat; mentre les persones estan demanant gestos als polítics per a que avancen en la transparència i en la democratització de les institucions públiques, els de Rajoy (abans de Fraga) es troben immersos en el cas de corrupció més gran de la història democràtica d’Espanya. I ací no dimiteix ningú. Ningú dona explicacions fidedignes ni raonables. La Secretària General dels populars, en diferido y simulando, feia el ridicul més espantós que es recorda d’una dirigent política i, el President del Govern, Mariano Rajoy, obsequiava els periodistes amb una PANTALLADA el dia que, se suposava, havia d’explicar, amb transperència, credibilitat i donant la cara, que ell no tenia res a veure amb totes les acusacions sobre cobraments de sobresous en negre.

Els del PP deuen veure totes aquestes actuacions com normals. Una persona no pot actuar fora de casa de manera distinta a com ho fa dins. Tots sabem que la democràcia interna del PP és molt significativa per inexistent. Allí els liders es trien a dedazo limpio, com el propi President de la Generalitat Valenciana, Molt Honorable Alberto Fabra, escollit a dit per un FAX enviat per Cospedal des d’algún lloc de la Manxa. Però no ens hem d’estranyar, aquestos són els orígens del PP, fundat per Fraga Iribarne, Ministre del règim franquista. Ací mane jo i tots acaten.

Ara ja podem anar fent-nos una idea de la manera d’actuar del PP. Que la gent no vol Mercat? Que la gent vol treballar? Que la gent necessita aigua potable? A mi que! Jo faig el que vull, per això soc l’alcalde. I no passa res si havia promés gastar-me 0 euros i després me n’he gastat 6,5 milions! Jo soc l’escollit!

Aquesta és la conclusió a la que arribem després de tot el que va exposar el Sr. Palmero en aquest debat sobre el Mercat. No tenen estudi de viabilitat, cap tècnic ho recomana (com tampoc recomanaven la construcció del pàrquing), però és igual! Tenim majoria absoluta! I nosaltres, els del PP, mesurem el nostre èxit, no en funció del progrés que aconseguim per als nostres ciutadans, sino en funció dels vots que aquestos ens otorguen. Encara que s’enverinen a gust…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s