Opinió

Espai reservat per a que cadascú puga opinar qualsevol cosa sobre aquesta plataforma dins del respecte als altres. Suggeriments, valoracions personals, crítiques…feu d’aquest espai el vostre!

15 respostes a Opinió

 1. algemesialdebat ha dit:

  A partir d’ara ja podeu enviar un comentari sense necessitat de registrar-se en wordpress o posar el vostre e-mail. Disculpeu les molèsties si haveu tractat d’enviar algun comentari i no haveu pogut.

  De totes formes, agrairíem que vos identificareu amb algun nom o pseudònim que evite confusions amb altres usuaris. Gràcies.

 2. jusep ha dit:

  Els policies locals d`algemesi son uns deshonrats. Yo nose on van en ixe gos. Es pensen ke estan en manhattan.

  • Lidia ha dit:

   this is mrsjanuary aka cassie howard aka cassie leanne OMG I always knew this woman was trash and that something was up with her now I have proof, google the name Cassie Leanne, lol read all the pages, boys look beyond the porn. This woman is a trashy scam artist…..lol this made my day &#2ce2;—≬cassieleann1-d0t-2om

 3. algemesialdebat ha dit:

  Els mitjans de comunicació, al debat! Apunta’t al nostre esdeveniment per al dia 22: http://www.facebook.com/events/424149394340168/?notif_t=plan_user_joined

 4. Vince ha dit:

  Opinió sobre qui forma aquesta plataforma.

  De color es va tenyir
  per pintar i decidir
  perdent on fugir
  enemics a parir

  De facció i acció
  extrema luxació
  que mou cap a
  la desesperació

  Roig per a qui treballa
  de sol a sol a la muralla
  Blau per a qui ronda
  com el voltor a la carronya

  Ajudar volia amb alevosia
  I a algun color convenceria
  a si mateixa es deia
  si no’m cure jo quina es la via?

  Anteposat al odi partidista
  el mirava desde la gelosia
  que el “seu” partit protegia
  amb el puny al cor cada dia

  O l’un o l’altre i morat pareixia
  morat era com be jo deia
  a continues guerres combatia
  per demostrar aquesta fantasia

  Laberintica politica esquisita poesia
  sense mes sentit que l’esclavista…

  • Algemesí al Debat ha dit:

   Bona vesprada! aquesta plataforma ja ha deixat ben clar que no està anclada a ningun partit polític. En som set membres i cadascú pot tenir els seus ideals, però dins de l’associació tenim ben clar que només volem ésser un canal per al poble, recollint així totes les opinions de la població. Està clar que el primer que pot pensar la gent sobre nosaltres és que ens podem decantar cap a un partit, però som un grup bastant heterogeni i l’objectiu comú és reivindicar la veu dels ciutadans i ciutadanes d’Algemesí. Ni roig, ni blau ni esclavisme polític. Gràcies per donar la teua opinió.

 5. Anònim ha dit:

  No mes dir-vos que la Comisio Taurina d`Algemesi, pendra acciòns legals contra Algemesi al debat,per la utilizacio del seu nolotip al facebook, ja que es una marca registrada. Per altra part aixo de que sou apolitics,,,tarari,,,se vos veu el rabo.

 6. Anònim ha dit:

  Crear una televisió plural i amb una estructura de treball semblant a la de la BBC

 7. Joan ha dit:

  Enhorabona a tots els membres d’Algemesí al Debat per l’enorme i necessari treball que esteu fent. Seguiu així!

 8. Nel Martín ha dit:

  Esteu fent un treball magnífic. Molt d’ànim.
  Per cert, no cal que feu ni cas a eixos comentaris partidistes que només busquen que s’autocensureu,
  Com els mola a alguns fer el rídicul amb les poesies i defendre lo indefendible.

 9. Moltes gràcies pel suport Joan i Nel. Seguim treballant per a què la informació i l’esperit crític arribe a més gent del nostre poble.

 10. Omar ha dit:

  ¿Por qué los del PP son los únicos que no quieren asistir al acto de tengo una pregunta para usted? Desde fuera parece que esconden algo…

 11. Nopleguem ha dit:

  Ens cal una veu comuna que es preocupe del desori mediambiental que representa el caixer del riu Magre al seu trajecte pel nostre poble. Perquè no té sentit que ens sensibilitzem de la deforestació brutal dels boscos amazònics, que és important, ja ho sabem, per al planeta, i per contra el tros de riu que tenim a casa, el convertim en un abocador de plàstics i altres menesters. I per a preocupar-nos del medi ambient no cal ser de cap tendència política, encara que en realitat qualsevol acte humà és polític, perquè política ve del grec “polis”, que significa “ciutat”!

  • Yancy ha dit:

   I just buy to buy Classic UGG Short Boots Chocolate clearance ,it`s Classic UGG Short Boots Chocolate Color: Chocolate Apmptxiraoe boot shaft height 7″ Twin-face sheepskin Flexible, lightweight molded EVA outsole. Features a textured upper made to imitate the timeless look and feel of bomber jacket leather Combined with a reinforced heel raw seams and signature heel label. The UGG Classic Short is very fun and trendy, popular and classic, keep you cozy everyday! at ugg clearance.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s