Debat Mitjans de Comunicació

NNGG PP ALGEMESÍ

Lamentablement, debat, el que es diu debat, va durar ben poc. Més be va ser un atac continu i dirigit contra el respresentant de l’equip de govern del Partit Popular.

Sense cap regla clara sobre com intervindre, el temps de les intervencions controlat i la resta de qüestions bàsiques que s’haurien d’haver tingut en compte per garantir la imparcialitat de la moderació, es va llançar una primera pregunta òbvia, amb una resposta òbvia. Efectivament, hui per hui, els mitjans de comunicació privats són empreses que necessiten generar ingressos i beneficis per poder pagar la seua plantilla de professionals i seguir generant espais d’informació. També és evident que des de NNGG d’Algemesí, apostem perquè les informacions que es publiquen estiguen contrastades ja que una cosa és tindre una tendència editorial i l’altra inventar-se una información. No ens va agradar que el moderador posara en qüestió el representant de l’equip de govern de l’Ajuntament mentre explicava les funcions d’una professional amb nom i cognoms, que no es trobava a la sala, intentant posar en tela de juí, no sols el seu treball, també la seua professionalitat. També va ser prou desagradable el moment en què el moderador va interrompre a Adrián i va canviar de tema deixant-ho per “a després”, després que aquest últim es dirigira al ell per preguntar-li per què en lloc d’invitar a la responsable de Protocol de l’Ajuntament o algun representant de l’equip de govern, no van convidar el director del Berca BIM i el Berca TV, qui estem segurs haguera pogut aportar molt més a un debat sobre mitjans de comunicació. La realitat és que no el van voler convidar perquè no els interessava, era més interessant carregar contra el PP, que és el que es va fer. La veritat és que “després” tampoc van respondre a la pregunta. Respecte a la resta de participants, en la línia esperada. Rafa Xambó es dedicà a donar un discurs populista i Elena Buil va quedar absolutament desacreditada, quan després de vendre totes les bondats del Consell de Redacció del Berca en el que ella participava, es mostrara la vertadera cara d’eixe consell que va permetre que es publicaren butlletins Berca com a pamflets electorals pagats amb els impostos de tots un mes abans de les eleccions. Respecte a Vicent Castell, el portaren per fer-li una sola pregunta, la qual tots coneixem la resposta: que La Veu d’Algemesí es financia amb la publicitat que aconsegueixen dels empresaris locals.

6 respostes a Debat Mitjans de Comunicació

 1. Quique ha dit:

  ¿Sabeis si van a contestar NNGG o Joves Socialistes? No me extrañaria que pasaran del tema…

  • Laura ha dit:

   De Joves Socialistes no se…jo pensava que si que contestarien. Però NNGG? Ixos són pitjors que els majors, aixina que no esperes res.

   • JJ ha dit:

    Hola, enviàrem ahir de matí la nostra versió en un pdf i ens han contestat a les 12 de la nit dient que la volen en word. Com que ho hem llegit este matí i ja ho hem enviat, el que es tarde en pujar-la ja no és cosa nostra.

    I per cert, quina capacitat tens de fitxar a les persones sense conéixer-les!

 2. algemesialdebat ha dit:

  Hola JJ,

  Ens agradaria aclarir que el fet de demanar-vos la versió en word no es un capritx. Açò es degut a que és l’única manera de comprovar que la lletra i l’estructura que vos enviarem com a requisit es complisca per a tots igual i que d’aquesta forma ningú s’estenga del límit.

  Gràcies per participar, teniu l’estructura que cal complir novament al correu electrònic.

 3. Alexis ha dit:

  Per al•lusions com a moderador i com a organitzador m’agradaria respondre.
  La primera pregunta que em ve a la ment després de llegir aquest escrit és si el debat anava sobre els mitjans de comunicació o sobre l’organització de la plataforma.
  I per a no marejar a la gent que ens llegeix vaig a ser molt esquemàtic:

  1er.- La pregunta: Quina és la funció de Teresa Valor com a assessora de comunicació? No és en ningun cas posar en tela de juí ni el seu treball ni la seua professionalitat. I es que qualsevol persona que estiga cobrant un sou de l’ajuntament, per a mi, no sols com a moderador, sino també com a ciutadà d’Algemesí, m’interessaria saber quines són les seues funcions.

  2on.- Referent al tema que dieu del “després” em pareix algo completament obvi que, en un debat sobre els mitjans de comunicació i NO sobre l’organització de la plataforma, un tema així no s’haja de tractar en ple debat, a no ser, conforme vaig dir, si després algú del públic ho preguntés, cosa que no va succeir.

  3er.- Aprofite per a dir que si no es va dur a Andreu Alberola va ser per algo que ja li vaig comentar a Adrián en privat i també al debat. L’objectiu de la plataforma és donar veu a totes les diferents ideologies i des d’Algemesí al Debat vam considerar que portant al director del Berca en comptes d’algú amb la ideologia del equip de govern no seria un debat contrastat amb diverses opinions.

  4t.- Per acabar. A Vicent Castell no el duguérem per a fer-li una sola pregunta. Les preguntes en la major part dels casos van ser obertes on cadascú podia donar la seua opinió. De fet, ell mateixa va respondre diverses qüestions i va poder participar com qualsevol invitat més.

 4. David ha dit:

  Una pregunta para las Juventudes Populares. Vais a cambiar de logo identificativo? como cada vez aparecen más compañeros vuestros con el águila y saludando al sol, he pensado que lo que os apetece de verdad es honrar a los ilustres del 20 de noviembre como pregona, a los cuatro vientos, vuestro amo y señor alcalde,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s