Pere Blanco (EU)

Naturalitat i proximitat. Un alcalde per a Algemesí.

El divendres 30 de gener veiérem en Algemesí al Debat com el nostre candidat a l’alcaldia d’Algemesí, Pere Blanco, es va sotmetre a les preguntes de totes les persones que volgueren participar i on hi hagué una alta i activa participació per part del públic. Pere va contestar a totes les preguntes que li van plantejar els veïns d’Algemesí amb sensatesa, sentit comú, naturalitat i espontaneïtat, característiques que el defineixen i que necessitem a l’Ajuntament del nostre poble.algemesi

El portaveu d’EU va defendre un projecte de poble que gira al voltant del treball i que per tant requereix una política d’urbanisme diferent de la que s’ha fet fins ara. Les grans obres han demostrat ser un fracàs, per això Algemesí s’ha d’adaptar als nous temps, amb una brigada d’obra i jardineria públiques, millorant l’accessibilitat del centre del poble per als vianants i articulant una xarxa de carrils bici. Menys cotxes. Més ecologisme.

La participació serà un altre puntal del nou govern. Menys partidisme, més ciutadania. Pressupostos participatius, rendició de comptes dels càrrecs públics amb els representats, mitjans de comunicació al servici dels interessos algemesinencs i no del partit de torn. Són soles algunes de les idees del projecte de ciutat que va defendre Pere Blanco en la tercera edició ‘Tinc una pregunta per a vosté’ que celebrà la plataforma d’Algemesí al Debat i que aplaudim com a iniciativa indispensable per a l’apropament de la política i els polítics a tots els veïns i veïnes del nostre poble. Havent participat els tres partits de l’oposició, només queda per veure si el Partit Popular continua amb la seua política anti-participació i anti-rendició de comptes o si finalment s’anima a abandonar l’obscurantisme, l’opacitat i el sectarisme de la seua organització.

En definitiva, Pere Blanco va tindre l’oportunitat de donar a conéixer un projecte de ciutat alternatiu a la rajola i que si té la confiança dels ciutadans en maig d’aquest any, no dubtarà en aplicar a partir de l’endemà de ser elegit alcalde. A més va poder escoltar les inquietuds dels veïns d’Algemesí i establir un diàleg que sempre és molt nutritiu per a la democràcia i la cultura política.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s