Debat Becerrades

Becerraes si, becerraes no. Novament estem al capdavant de dos posicions que confronten un poble desde fa anys , És per això la necessitat d’una alternativa que puga satisfer a tos els algemesinencs.

Les dues solucions que més ens van agradar van ser les de EU i la de Marta Trenzano. L’opció que va aportar EU consistia en fer una consulta al poble en la qual forem els ciutadans d’Algemesí els que decidirem amb un si o un no ,continuar amb les becerrades. 

L’altra opinió era la que va presentar Marta Trenzano del PSPV-PSOE Algemesí, ens donava la alternativa de fer una capea , de manera que no es mata al bou i sobretot fer gaudir a la gent tant la que participa com la que no i poder així estar al servici de ambdues posicions.

joves socialistesDes de joves socialistes recolzem la idea de que els partits politics aporten cadascun les seues opinions però sobretot donant solucions , cosa que el PP no s’ha pronunciat de moment al respecte i això que és ell qui esta al poder. Per a nosaltres les becerrades han de ser clarament eliminades, ja que una persona sense tindre experiència, no deu de matar un animal intentant imitar l’art del toreig, una professió que requereix de molts anys de practica i de nocions que és més que evident que no tenen els que participen en aquesta festa.

Per finalitzar pensem que aquest tema s’ha d’arreglar quant antes, ja que, afecta directament al nostre poble, i huí en dia hi han molts problemes que no estan atenent-se per la falta de participació ni ganes d’arreglar les coses, un exemple clar d’açò que estem diguent va ser la nula participació del PP, que desde Joves Socialistes esperem la seua opinio i els animem a que aporten alguna solució.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s